екранизација | Кафе пауза

18 книги кои треба да ги прочитате пред да излезат филмовите кои се базирани врз нив

Кога станува збор за книгите кои ќе добијат своја екранизација, 2016 без сомнение ќе биде возбудлива година.
Датум: 08 јан 2016