економичност | Кафе пауза

Како самите да направите клима уред со помош на картон и пластични шишиња?

Оваа едноставна конструкција веќе била поставена во повеќе од 25.000 домови во Бангладеш каде успешно ги намалува високите температури.

Генијални трикови: Искористете ги вашите омилени козметички производи до последна капка!

Фрлањето на неискористените производи и не е некоја баш економична опција, зар не?

Фантастично дизајнирана Тојота која троши многу малку

Преубав дизајн, мала потрошувачка и достапна цена...