екипаж | Кафе пауза

Тајни простории во авионите: Дали знаете каде спие екипажот за време на долгите летови?

Дали некогаш сте се запрашале каде е екипажот и дали одмараат за време на долгите летови?

10-те најпознати пирати во историјата

Знаете ли како најозлогласените пирати во историјата, се впуштиле во разбојништво по морињата и океаните? Дел од нив, биле од богати и угледни фамилии...
Датум: 25 јан 2012
, Автор: