еже | Кафе пауза

Запознајте го Мистер Поки, најпопуларното еже на Инстаграм со 1,5 милиони следбеници!

Има денови кога сè што ви треба е среќно и весело еже што ќе измами насмевка на вашето лице и ќе ви ги стопли срцата.

Фотографиите од ова еже кое отишло на кампување ќе ви го направат денот подобар!

Излезете од вашата рутина и погледнете ги најдобрите моменти од кампувањето на малиот Азуки кои несомнено ќе ви го разубават денот...

Запознајте го Валдо, најсреќното еже кое не може да престане да се смее

Запознајте го Валдо, ежето кое постојано е насмевнато – но не било отсекогаш вака...