Интервју со Гордана Мишевска: Од професорска клупа до сопствен едукациски центар со заштитна марка и програма од „Харвард“

Ако сакате вашите деца да научат да програмираат уште од мали нозе, Едукативниот центар за креативно компјутерско образование за деца „ЕДУФРОНТ“ е тука за да им го овозможи тоа.

198 наставници покажаа интерес за програмирање со Scratch на првиот отворен час на ЕДУФРОНТ

Едуфронт во поддршка на наставниците од основно образование започна со оддржување на отворени и бесплатни часови за Scratch.
Датум: 14 дек 2020
, Автор: