Феноменална јахта за комплетно уживање

Архитектот Фелипе Бренд ја комплетираше работата на дизајнерското ремек-дело, јахтата „Vertigo 220“. Изработката на оваа јахта ја овозможи компанијата „Alloy Yachts“...