едноставна | Кафе пауза

12 причини зошто комплицираната девојка е онаа со која треба да го поминете животот

Врската со комплицираната девојка е предизвикувачка. Ќе ве исполнува и поттикнува со секој чекор. И никогаш, ама баш никогаш, нема да ви биде досадна.