единствени | Кафе пауза

3 знаци дека сте навистина посебни, но не го знаете тоа

Ако постојано сте строги кон себе, верувате дека не сте доволно добри и дека не заслужувате да живеете убав живот, тогаш ова е вистинскиот текст за вас.

Најубавите стари и ретки дрвја ширум светот

Велат дека една слика вреди илјада зборови. Оваа изрека дефинитивно го опишува влијанието кое го имаат фотографиите на фотографката Бет Мун.