единствена | Кафе пауза

Мајките се единствен и посебен дел од нашиот живот

Врската помеѓу мајката и детето е единствена по својата природа. Не постои личност која може да ја замени и не постои некој кој ќе ве сака и гледа како што го прави тоа мајката.