Емотивен приказ на еден од најкратките животи – Секој момент е важен!

Малиот Зајон се родил со Едвардсов синдром. Тоа е генетско нарушување на внатрешните органи кај бебињата кој им овозможува живот од само неколку дена.
Датум: 08 фев 2014
, Автор: