егзистенција | Кафе пауза

Ѕрррр…. ѕвони за зрелост. На следниот час вратете се со детскиот жар!

Се сеќавате ли на вашето детство, на тоа какво дете бевте, какви сништа и желби имавте? Дали и сега доследно ги следите? Дали напуштајќи го детското тело го напуштаме и детето, па тој детски дух повеќе не се вклопува со веќе одраснатото тело?
Датум: 15 мар 2015

2 шворц девојки (2 Broke Girls)

ТВ серија за животот во беда, кој и не е така лош кога ќе се погледне од комичната страна...
Датум: 30 ное 2011
, Автор: