6 причини зошто вашите штикли изгледаат евтино

Сè додека знаете што ги прави штиклите да изгледаат евтино и свесни сте дека она што можеби изгледа добро на скапите, не мора да изгледа убаво и на поевтините, нема да згрешите во вашиот избор на обувки.
Датум: 27 јан 2016