Европа АД | Кафе пауза

АД Европа се приклучи на иницијативата за скратено работно време за родителите по породилно отсуство

Дополнителни 3 месеци скратено работно време за родителите кои се враќаат од породилно отсуство...
Датум: 15 мар 2019
, Автор: