евра | Кафе пауза

Каква куќа можете да си купите за 300.000 евра во различни делови од светот?

Многумина од нас се интересираат како живеат луѓето во останатите делови од светот.

Ќе ти дадам 200 евра ако ти падне пешкирот

Ова смешно видео го заслужува вашето внимание до самиот крај...