д-р Анчевски | Кафе пауза

Ординацијата „д-р Анчевски“ го одбележа јубилејот со над 70.000 задоволни пациенти

По повод 10-годишниот роденден палетата на ласерски техники се збогатува и со ласери за отстранување на тетоважи, за третман на габични инфекции на нокти, за третирање на попуштени вени и капилари и ласерска техника за освежување на лице, Clearlift.
Датум: 16 дек 2015
, Автор: