ДЈ Шорти Пи ака Панчо | Кафе пауза

ДЈ Шорти Пи ака Панчо со свој сет во Загреб

Нашиот хип-хоп и Р&Б диџеј Шорти Пи ака Панчо, утре (17-ти јануари, петок) ќе има свој сет во најурбаниот клуб во Загреб - Грув.
Датум: 16 јан 2014
, Автор: