ДХЛ Експрес Македонија | Кафе пауза

ДХЛ Експрес Македонија го одбележа Глобалниот Волонтерски Ден на падините на Водно

Како дел од групацијата на DP DHL, вработените од ДХЛ Експрес Македонија учествуваа во одржувањето на чиста животна средина (Go Green) и го одбележаа Глобалниот Волонтерски Ден во саботата, 03/10/2015.
Датум: 05 окт 2015
, Автор:

ДХЛ Експрес Македонија се закити со престижното Супербренд признание

На свечената церемонија на доделувањето на глобалната награда Супербрендс, во конкуренција на голем број реномирани пазарни марки, курирската компанија ДХЛ Експрес Македонија се закити со престижното Супербренд признание за 2013/14 година.
Датум: 16 дек 2014
, Автор: