Душко Радовиќ | Кафе пауза

Најзабавните љубовни и животни цитати од писателот Душко Радовиќ

„Не трчајте по жените за да не се судрите со оние што бегаат од нив.“

Душко Радовиќ: Најубавите изреки за љубовта!

Сакаме да ве потсетиме на најубавите изреки кој ги кажал Душко Радовиќ за најубавото чувство на светот – за љубовта!