души | Кафе пауза

Страшната вистина за ентитетите: Кога тие можат да се закачат за вашата аура?

Најосновното нешто што може да се каже за ентитетите е дека тие се делат на човечки и нечовечки.

3-те видови души кои ги сретнуваме во животот и нивната цел

Сè што се случува има некакво значење. Луѓето кои ги сретнуваме и работите кои ги правиме се за некоја повисока цел во животот. И пријатните и непријатните искуства низ кои минуваме се овде со причина.