Исцелител или ангел чувар: Кое е духовното значење на чувањето мачка и куче?

Потребата за куче или мачка има длабоко космичко значење што влијае на нашата психологија.

Духовното значење на бројот 11 и на датумот 11.11

Дали некогаш сте се почувствувале привлечени кон бројот 11, или пак кон низи како 11.11? Дали можеби често забележувате 11.11 на вашиот часовник или каде било? Дали ова ви се случува на разни места, како сметки, регистрации на автомобили и слично?