духовно будење | Кафе пауза

12 знаци дека доживувате духовна смрт и повторно раѓање

Ова искуство воопшто не е пријатно бидејќи за да станете свесни за вашата вистинска природа, треба да се ослободите од сите лажни идентитети и ограничувања што ги имате.

Необјавени писма од Брус Ли за неговото духовно будење

Брус Ли е еден од најпознатите артисти за боречки вештини. Тој е и духовен филозоф а во неговиот личен дневник го забележал своето психолошко и духовно будење.