Научете како да ја гледате вашата аура и како редовно да ја чистите

Чистењето на аурата е неопходно за спиритуалната хигиена.

Тибетски хороскоп: 12-те патеки на мудроста и задачите кои нè чекаат во животот

Секој знак во тибетскиот хороскоп носи одредена мудрост. Дознајте што ви порачува вашиот.
Датум: 01 дек 2014
, Автор:

Како да се изградите во комплетна личност?

На патот кон самонадградувањето, ви ги нудиме следниве совети, кои со секој изминат ден, ќе ве носат поблиску до личноста, која секогаш сте сакале да постанете.

Важноста на духовноста во животот на човекот

Доколку сте во потрага на подлабоко значење на животот и сопственото постоење, погледнете ги следните причини за важноста на духовното живеење, само по себе или како додаток на религиозните убедувања.

Книга: „Лет над облаците“ – Ричард Бах

Сѐ се сведува на едно прашање кое барем еднаш на сите ни паднало на памет „Што ако ништо околу нас не е вистинско?“