духовна смрт | Кафе пауза

12 знаци дека доживувате духовна смрт и повторно раѓање

Ова искуство воопшто не е пријатно бидејќи за да станете свесни за вашата вистинска природа, треба да се ослободите од сите лажни идентитети и ограничувања што ги имате.