Тест сo 7 точки кој открива дали сте емотивно зрели

Единствената личност со која треба да се споредувате во животот и да се трудите таа да напредува сте самите вие, рекол Зигмунд Фројд.

Што претставува духовната зрелост?

Повеќето луѓе ја дефинираат зрелоста како собирање искуства кои доаѓаат со процесот на стареење, но ова не е вистина.