духовитост | Кафе пауза

Духовити и шармантни: Кои се најдосетливите хороскопски знаци?

Ако барате добри пријатели, партнери, соработници, тогаш овие 3 хороскопски знаци се идеални.

Ако ја имате оваа карактеристика, вие сте натпросечно интелигентни!

Едно неодамнешно истражување покажало дека доволна е само една особина со цел да се препознае натпросечната интелигенција.

6 знаци дека имате смисла за хумор

Секој од нас има барем по еден таков пријател, кој без разлика на моментот и околностите, секогаш успева на ни нацрта отворена насмевка на лицето.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор: