дуо | Кафе пауза

Талентирано дуо ги изведува најпопуларните хитови од 2015 година за помалку од 4 минути

Станува збор за „Us The Duo“ – најдобри пријатели кои се во брак и заедно пеат.

Големо куче и мало кутре – неразделни пријатели

Фотогеничното куче Харлоу веќе е популарно по својата колекција портрети на социјалната мрежа Инстаграм и фотографиите со неговиот пријател Сејџ. Но, неодамна семејството го надополни малиот јазовичар Инди...
Датум: 28 ное 2013
, Автор:

Ново чудо од глас на годинешното шоу „Britain’s got talent“

После феноменалните изведби и откривањето на новите пејачки феномени, Пол Потс во 2007 година и Сузан Бојл во 2009 година, шоуто „Britain’s got talent“ повторно го шокираше светот со уште едно фантастично дуо.