дуксери | Кафе пауза

Есенска инспирација: Како да ги комбинирате дуксерите во склад со вашиот стил?

Ако најважна ви е удобноста, тогаш дуксерите се совршениот избор за вас за претстојната сезона.

Маици и дуксери кои ќе ви отворат апетит

Ако сте на диета, не кликајте! :D
Датум: 27 јун 2013
, Автор: