Најубавите македонски песни, поддржани од врвните мајстори на старите инструменти на новиот албум на групата Дрим Тим

Водени од желбата да се создаде музички проект што ќе остане со генерации, популарната македонска група „Дрим Тим“ привршува проект во кој се препеани најпознатите македонски народни песни од неколку од најдобрите македонски музички уметници.
Датум: 18 ное 2014
, Автор: