држење | Кафе пауза - Part 2

Држење за рака

Без разлика кои или какви ни се критериумите низ годините, на крај сè се сведува на личност која ќе нè држи за рака...
Датум: 21 апр 2013
, Автор:

Чудни причини поради кои се заљубуваме

Многу работи можат да бидат причинина за да се заљубиме или за некој да нè привлече. Ова се најчудните, но и чести причини поради кои се заљубуваме...
Датум: 19 мар 2013
, Автор:

Неколку чекори до правилно држење на телото

Денешниот начин на живот бара најголемиот дел од времето да го поминуваме седејќи, со што доброто држење на телото е отежнато. Применувајте ги следните неколку совети секојдневно и тоа ќе се промени кон подобро.
12