Како настанале тетоважите?

Одамна помина времето кога тетоважи имаа само сомнителни личности, моторџии и морнари.

10 причини зошто можеби навистина постоеле напредни древни цивилизации

Многу истражувачи, професионалци и аматери, веруваат дека ние не сме првата напредна цивилизација што постоела на Земјата.