драгоцени камења | Кафе пауза

Скапоцените јајцa Фаберже

Историјата на Фаберже започнува со идејата на царот Александар III, на својата сопруга Марија Фјодоровна да ù подари скапоцено јајце за Велигден.
Датум: 11 апр 2012
, Автор:

Моќта на драгоцените камења

Зад секое драгоцено камче се наоѓа приказна и магија недопрена од времето...