Што помислуваат девојките кога ќе го здогледаат својот бивш?

Неизбежно е! Мораме барем еден ден после раскинувањето да го видиме момчето кое ни го скршило срцето.

Партнерот не ви подарува доволно внимание? Еве како повторно да ве забележи!

Ви се чини дека вашиот партнер не е заинтересиран за вас како на почетокот на врската? Не се сеќавате кога последен пат помеѓу вас светеле искри, а веќе пробавте сè?
Датум: 03 апр 2015
, Автор:

Зошто е убаво да се дотеруваме?

Кога стана необично да се вложува труд за да се постигне прекрасен изглед?

7 причини зошто секој ден да бидете дотерани

Научно е докажано дека ни се зголемува самодовербата, само со тоа што сме дотерани.

Ова е единствениот начин змиите да изгледаат слатко

Без разлика дали ги сакате или се плашите од нив, мора да признаете дека со ваков моден детаљ, змиите изгледаат доста симпатично :)