7 мудри совети од нашите баби и дедовци

Бабите и дедовците имаат големо животно искуство кое несебично го споделуваат со своите внуци. Ова се дел од најчестите мудри совети од нашите баби и дедовци.
Датум: 04 авг 2014
, Автор:

20 работи за кои никому не му должите извинување

Понекогаш извинувањето претставува желба за полесно вклопување и прифаќање од страна на другите, на сметка на личните верувања, мислења и потреби.

4 големи заблуди за оралниот секс

Треба да знаете дека кога би можеле да го промените ставот кон оралниот секс, сексуалниот живот би ви бил значително подобар и поинтересен.
Датум: 02 јун 2014
, Автор:

Повредено женско его vs. повредено машко его

Стереотипно за момците е тоа што најчесто болката кај нив има контраефект и ја лечат со поизразена агресивност или студеност, а можеби и глумење извесна рамнодушност и незаинтересираност. А мислите дека е така и кога се сами?
Датум: 07 окт 2012
, Автор: