досадно | Кафе пауза

9 досадни секојдневни нешта за кои всушност има објаснување

Дознајте зошто постојано ги губите клучевите и зошто толку боли кога ќе го удрете прстот од ногата.

Како вашиот хороскопски знак ја поднесува досадата?

Како се справува секој хороскопски знак со досадата? Лавот ќе ја искористи за да се одмори, Ракот секогаш ќе пронајде некоја активност, а најлошо им е на Близнаците, Овните и Рибите.

Пауза за WC: апликација која ви најавува кога доаѓаат досадните сцени од филмот

Мобилната апликација „RunPee“ на корисниците им овозможува да истрчаат до тоалетот по мала нужда, токму во моментот кога настапува најнеинтересниот дел од филмот. :)

10 типови луѓе кои ги среќаваме на секоја забава

На забавите секогаш сретнуваме секакви луѓе, почнувајќи од оние со кои одлично си поминуваме и се журкаме, до онакви кои немаат попаметна работа и им го расипуваат расположението на сите останати.