Кафе-позадина за вашиот десктоп #82

Кафето е најважниот оброк во денот.
Датум: 04 мар 2013
, Автор:

Италијански сендвич со кашкавал

Доста ви е од обични сендвичи со кашкавал и шунка? Сакате нешто печено, топло, меко, брзо и многу вкусно, а во исто време и италијанско?