допири | Кафе пауза

Какви допири најмногу ги возбудуваат жените?

Секоја жена освен очигледните и добро познатите ерогени зони, има и свои специфични области, карактеристични само за неа.

15 начини на кои мажите покажуваат колку ја сакаат жената покрај нив

Мажите ги изразуваат чувствата на малку поинаков начин од нас жените. Иако можеби мислиме дека можеме да ги прочитаме во секој момент, еве што навистина тие ни кажуваат со нивните реакции.

5 начини на кои можете да го возбудите без да изустите ниту еден збор

Заборавете на сите оние добро познати фрази кои се користат за запознавање и преминете целосно на говорот на телото со чија помош ќе можете брзо да го привлечете неговото внимание и целосно да го освоите неговото срце.

Љубовта дешифрирана преку говорот на телото

Говорот на телото открива повеќе од илјада зборови, и што е уште поважно, никогаш не лаже. Стручњаците утврдиле неколку знаци кои се сигурен доказ за приврзаност и љубов.
Датум: 23 авг 2014
, Автор:

8 интересни факти за флертот

Флертот е уметност. Ако не верувате, продолжете со читање.
Датум: 26 јул 2014
, Автор:

Секси трикови со кои и двајцата ќе излудите од страст

Почувствувајте поголема страст во интимните моменти уште веднаш. Ова се мали трикови со помош на кои ќе подивеете од страст.
Датум: 08 мај 2014
, Автор:

Како правилно да си играте со женските гради?

За време на сексуалната (пред)игра повеќето момци сакаат да си поигруваат со градите на партнерката. За волја на вистината, и многу девојки уживаат во ваквите допири. Сепак, не е лесно тоа да се прави спонтано, природно и да предизвикува задоволство кај обајцата.
Датум: 14 јан 2014
, Автор: