дом за стари лица | Кафе пауза

Присилно разделени по 62 години љубов: Солзите на овие баба и дедо ќе ги трогнат и најрамнодушните!

Разделбата многу тешко ги погодила и секогаш кога конечно ќе се видат, почнуваат да плачат.

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.