домови | Кафе пауза

Фотографиите од становите на пушачи се подобри од која било кампања против пушењето

На Редит и Твитер се објавени голем број фотографии кои покажуваат како изгледаат домовите во кои живееле пушачи.

10 ликови од филмовите и сериите кои не можат да ги си ги дозволат нивните домови

Многу ликови од сериите и филмовите имаат домови и облека кои сигурно не би можеле да си ги дозволат во реалниот живот.

Најгрдите и најчудните домови на познатите ѕвезди

Не сите познати живеат во дом од вашите соништа. Всушност, постојат некои домови во кои не би живееле и бесплатно.

Скандинавски домови со зелени кровови кои изгледаат како од бајките

Скандинавците без сомнение ги обожаваат своите природни и зелени кровови.

Животот под земја во еден мал австралиски град

Погледнете како овие луѓе живеат под земја...

Некогаш цркви, денес модерни куќи

Архитектонската компанија „Zecc Architecten“ направила два необични проекта. Две напуштени цркви кои се наоѓаат во Утрехт, Холандија, тие ги претвориле во прекрасни фамилијарни домови за живеење.