домино | Кафе пауза

Најдолгото домино од книги

Јавната библиотека на Сиетл го собори рекордот за најдолгото домино направено од книги.

Домино ефект надополнет со одлична музика

Ова е дефинитивно еден од најдобрите примери за домино ефект или Руб-Голдбергова машина, во која е вложено огромен труд и планирање за сè да испадне совршено.

Кога 10.000 Ајфони паѓаат како домино

Ова всушност претставува рекламно видео за најновиот Ајфон со NFC сензор, кој Епл наскоро ќе почне да го вградува во својот најпопуларен производ.

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор: