Одговорете на овие 3 прашања за да дознаете дали сакате да ги контролирате другите

Контролата значи да се обидувате да доминирате или да им наредувате на другите, а овој проблем го има насекаде: во бракот, на работното место и во пријателските односи.

5 причини поради кои луѓето бараат доминантни партнери

Иако јакнењето на жените сè повеќе го зафаќа целиот свет, сепак некои дами повеќе би сакале да имаат доминантни партнери.

10 работи што луѓето не сфаќаат дека ги правите поради вашиот доминантен карактер

Алфа луѓето се силни, амбициозни, неверојатни и страшни истовремено.

Упорни и родени да шефуваат: Кои се најдоминантните хороскопски знаци?

На нив им е предодредено да бидат шефови и предводници на својата екипа, а во врските секогаш главни.

Зошто жените „одлепија“ по Кристијан Греј?

Тој е лош, навредлив манипулатор, но сепак секоја жена посакува барем по една нијанса на сиво од згодниот Кристијан Греј. Еве 6 причини поради кои жените страсно го посакуваат овој фиктивен лик.
Датум: 13 авг 2014
, Автор:

Одблизу со ретките опасни бенгалски тигри

Основачот на Институтот за многу загрозени и ретки видови (T.I.G.E.R.S.) и тренер на егзотични животни д-р Багаван Антл секојдневно добива уникатна можност да се најде лице в лице со голем број бенгалски тигри.
Датум: 02 дек 2013
, Автор: