домашна работа | Кафе пауза

Домашни обврски за децата во однос на возраста, создадени според таблицата на Монтесори

Направете вашето дете да израсне во самостојна и самоуверена личност со помош на овие домашни активности!

Главната причина поради која домашните работи се штетни за вашите деца

Не постои доказ дека каква било домашна работа ќе ги поправи образовните перформанси на учениците од основните училишта.
Датум: 16 мар 2016