Херман Хесе: Во животот не постои никаква должност освен таа да се биде среќен

Сите ние имаме право да бидеме среќни. И не само право, туку и должност.

Маж посакал да биде жена: Го добил тоа што го заслужил

Еден маж очигледно не бил запознаен со должностите на жена му...

10 правила кои момците не би требало да ги прекршат

Поседувајќи ги гестовите кои му доликуваат на еден џентлмен, вие сте оние кои добиваат поени.Тие се одраз на вашата култура како личност...
Датум: 02 ное 2012
, Автор: