долго | Кафе пауза

6 хороскопски знаци кои не остануваат многу долго во врска

Постојано се обидувате, но кога имате нешто поставено пред вас што доаѓа со идеали и очекувања, се чувствувате како да одите по минско поле на потенцијални разочарувања.

23 знаци кои покажуваат дека премногу долго сте сингл

Сингл животот и животот со партнер се разликуваат многу, а без сомнение и двата имаат свои предности и недостатоци.

Научниците откриле птица која може да лета речиси една година без прекин

Научниците долг период снимале дека тие се задржуваат подолго време во воздухот, но сега имаат и доказ, благодарејќи на технологијата која ги евидентира податоците.

И најдолгото патување започнува со еден чекор

„Правете ги тешките работи додека се лесни и големите работи додека се мали. Патувањето од илјада милји започнува со еден чекор.“
Датум: 13 мај 2014
, Автор: