долготрајно | Кафе пауза

Пружете ѝ оргазам во времетраење од 30 минути

Женскиот оргазам трае најмногу 15 секунди. Но, според експертите за секс Алан и Дони Брауер, тоа задоволство може да се продолжи до половина час.
Датум: 07 јан 2014
, Автор: