документирање | Кафе пауза

Што имате споделено на социјалните мрежи пред 365 дена?

Се сеќавате ли што сè имате објавено на Фејсбук и на Твитер пред точно една година? Ако сте љубопитни...
Датум: 22 дек 2011
, Автор: