Доаѓа нов документарен филм инспириран од најславниот сериски убиец

Сигурни сме дека барем еднаш сте ги слушнале страшните приказни за Џек Трбосек, сериски убиец кој уби многу жени кои се занимаваа со проституција кон крајот на 19 век.