доказ | Кафе пауза

Доказ дека секоја жена постепено ќе се претвори во нејзината мајка

Фотографии кои докажуваат дека сите ќерки се всушност како нивните мајки кога тие биле млади.

Читај помеѓу редови: Ова се пораките кои ги испраќа заљубениот маж!

Љубовта не може да ја разберете доколку не ја доживеете. Можеби мислите дека дека вашата сегашната врска е она вистинското, а по неколку години ќе сфатите дека тоа било само страст.

Сакате рифреш или старт овер аген?

Работите завршиле така гадно помеѓу вас, повеќе од година збор не сте си рекле, еден ден телефонот ѕвони, бројот од негде ти е познат ама не ти текнува од каде, слушаш познат глас и...
Датум: 23 дек 2012
, Автор:

Најголемите нерешени мистерии во светот

Прочитајте за добро познатите нерешени мистерии кои и по многу години, сепак сè уште ги мачат и најголемите умови во светот.

Напуштените бункери од Втора светска војна

Оваа серија фотографии е направена од Џонатан Ендрју, кој патувал низ Европа за да документира напуштени воени бункери од Втората светска војна. Овие бункери се наоѓаат во Холандија, Франција и Белгија.

Справете се со вашиот неправеден шеф

Истражувањата покажуваат дека постои причинско-последична релација помеѓу стресот од работата и психолошките пореметувања и болести, вклучително депресија, кардиоваскуларни заболувања...
Датум: 28 окт 2010
, Автор: