Драги жени, дозволено ви е…

Дозволено ви е да бидете жените што навистина сте!

8 знаци дека другите луѓе не можат да си играат со вас

Во одреден момент од животот, сите ќе престанеме да им дозволуваме на луѓето да си играат со нас.

15 нешта за кои не се грижат среќните луѓе

Еве за што не се грижат навистина среќните луѓе и за што не треба да се грижи никој од нас.
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

5 знаци дека таа е татина ќерка

Ако не сте сигурни дали вашата девојка е татина галеница, обрнете внимание на следново...
Датум: 25 апр 2014
, Автор:

15 работи кои луѓето со голема самодоверба не ги прават

Обрнете внимание на оваа листа од 15 работи за кои луѓето со голема самодоверба кажуваат големо НЕ.
Датум: 23 апр 2014
, Автор:

Зошто не треба да ви е грижа што другите мислат за вас?

„Може да бидете најзрелата и најсочната праска во светот, но секогаш ќе се најде некој кој не сака праски“. – Дита Вон Тиз
Датум: 13 мај 2013
, Автор:

12 златни животни правила

Покрај популарните мисли овековечени со перото на познатите философи, постојат и мудри анонимуси, како оној што ги напишал следните животни правила...
Датум: 02 мар 2012
, Автор:

Каде цртањето графити е легално?

Со афирмацијата на хип хоп културата во последните години, односот кон овој вид уметност почна да се менува, па веќе некои градови одвојуваат простор каде што цртањето графити е легално.