Што ќе се случи ако земате премногу мелатонин?

Ако имате проблем со заспивањето, мелатонинот ви е можеби најдобриот пријател.

Домашен робот кој прави коктели

Овој домашен коктел мајстор е направен од неколку технички инженери и е наречен „Inebriator“. На дадена команда тој сам ви го приготвува вашиот одбран коктел.