додатоци во исхрана | Кафе пауза

Храна и суплементи што може да ви помогнат во отстранување на темните подочници

Очите се центарот на лицето и затоа е невозможно да се игнорираат темните кругови под очите, освен ако не носите очила за сонце.

5 додатоци во исхраната што помагаат при менструални грчеви и обилно крварење

Од обилно крварење до надуеност, грчеви и промени во расположението, менструацијата навистина може да ви предизвикува сериозни проблеми секој месец.

6 додатоци во исхраната што навистина може да го зајакнат имунитетот

На имунолошкиот систем понекогаш му се потребни додатоци што ќе му помогнат во борбата против вирусот. Постојат илјадници додатоци во исхраната, но не се сите со добар квалитет.

Дали додатоците во исхраната всушност ни штетат?

Наводно, хранливите материи би требало да ги внесуваме преку храната, а не преку додатоци за исхрана.

Нешта што треба да ги знаете доколку земате додатоци во исхраната

Одредени видови витамини и минерали можат да предизвикаат голем број гастроинтестинални проблеми.